Εταιρικό Προφίλ

 

etairiko profile

 

Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας.
Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις σε σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα ασφαλείας, πυρανίχνευσης και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης.

Στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 η Sector προχωρά σε εισαγωγές υλικών ασφαλείας και λειτουργεί ως αποκλειστικός διανομέας για μια σειρά από προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Τον Οκτώβριο του 1991 ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη το ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης & Επεξεργασίας Σημάτων της Sector ή Κεντρικός Σταθμός όπως επίσης αποκαλείται.

Η νέα αυτή υπηρεσία που λειτουργεί σε συνδρομητική βάση, αποκτά σύντομα ευρύτατο πελατολόγιο και σήμερα εξυπηρετεί χιλιάδες συνδρομητών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ασυρματοφόρα περιπολικά της Sector καλύπτουν τους συνδρομητές περιπολώντας κατά τη διάρκεια των νυκτερινών ωρών και επεμβαίνοντας σε περίπτωση ενεργοποίησης των συστημάτων ασφαλείας.

Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Στις δεκαετίες που ακολουθούν η οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα κορυφώνεται και η Sector εξελίσσεται στον πλέον αξιόπιστο προμηθευτή συστημάτων ασφαλείας και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα σχήματα κατασκευαστικών εταιριών.

Στο μεταξύ η εταιρία επεκτείνεται σε εφαρμογές όπως στον σχεδιασμό και εγκατάσταση γαλβανικών – οπτικών δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεφωνίας, συστημάτων παγίδευσης εμπορευμάτων, ασυρμάτων δικτύων για χρήση WIP και πολλών άλλων ψηφιακών εφαρμογών.

Τον Απρίλιο του 2010 η Sector μεταφέρεται στις νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Πυλαία – Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώνει όλες τις δραστηριότητες και υπηρεσίες κάτω από μία στέγη.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη η Sector προσφέρει τις Υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλη την Επικράτεια μέσω οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων και συνεργατών.